PERMANENTE MAKE UP

Onder de term Permanentie Make-Up vallen verschillende behandelingen, namelijk plaatsen van eyeliner (zowel boven- als onderaan), hairstroke-simulatie in de wenkbrauwen voor vollere wenkbrauwen (dit is ook mogelijk mocht u bijna geen wenkbrauwen meer hebben), lipcontour + lippen volledig pigmenteren. Deze behandelingen worden uitgevoerd met één van de beste toestellen op de markt, dit in combinatie met pigmenten van zeer hoge kwaliteit zorgen telkens voor een fantastisch resultaat met weinig tot geen complicaties. De duur van de behandeling hangt af van de plaats waar gepigmenteerd wordt.

 

Eyeliner wordt vrij snel geplaatst, er wordt een lijntje boven- of onderaan van uw ogen getekend en wanneer u dat hebt goed gekeurd gaan we over naar pigmenteren.

 

Bij de wenkbrauwen wordt eerst uw ondertoon bepaald, daarna meten we uw gezicht en tekenen we wenkbrauwen samen in overleg met u. Wanneer u de vorm hebt goedgekeurd gaan we over tot pigmenteren, hierbij tatoeëren we streepjes zoals haartjes die natuurlijk groeien. Dit zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. 

 

Mocht u kiezen voor een lipcontour, eventueel in combinatie met het volledig opvullen van de lippen, wordt uw gezicht opgemeten en een contour getekend. Na uw goedkeuring wordt deze gepigmenteerd en worden de lippen eventueel ook volledig ingekleurd. 

 

U kan langskomen op maandag en vrijdag (consultatie na afspraak). Na uw behandeling krijgt u nog een goodiebag mee met de nazorginstructies en een helend zalfje.